[Přijat]Prihláška do Akademie JailBreak
2 posters
Všetko sem - cportals.freeforums.org !!!! :: CPortalS.cz :: Akademie :: Counter-Strike 1.6 :: Přihlášky
Strana 1 z 1
[Přijat]Prihláška do Akademie JailBreak
Nick : Killer
ID : STEAM_0:1:9879875487
Něco o sobě : Volám sa Palo. Chodím do 9 ročníka na ZŠ v Levoči. Mám rád futbal, ktorý aj sám hrávam za starších žiakov, ďalší rok už ta Juniorku. Bavia ma aj iné športy, ale najviac asi futbal. Medzi moje ďalšie záľuby patrí aj JB, kde hrám aktívne asi mesiac. Naposledy som vyhral vo futbale 3 miesto tu u vás v turnaji . To by bolo asi všetko.
Věk : 15
Přoč právě ty : Tak, myslím si, že na plné admin práva nemám a keďže hrám len mesiac obávam sa toho ísť na to tak zbrklo, radšej si prejdem akadémiu.
TS nick : Killer
Ďakujem za odpoveď.
ID : STEAM_0:1:9879875487
Něco o sobě : Volám sa Palo. Chodím do 9 ročníka na ZŠ v Levoči. Mám rád futbal, ktorý aj sám hrávam za starších žiakov, ďalší rok už ta Juniorku. Bavia ma aj iné športy, ale najviac asi futbal. Medzi moje ďalšie záľuby patrí aj JB, kde hrám aktívne asi mesiac. Naposledy som vyhral vo futbale 3 miesto tu u vás v turnaji . To by bolo asi všetko.
Věk : 15
Přoč právě ty : Tak, myslím si, že na plné admin práva nemám a keďže hrám len mesiac obávam sa toho ísť na to tak zbrklo, radšej si prejdem akadémiu.
TS nick : Killer
Ďakujem za odpoveď.
Killer- CS Akademik
- Počet příspěvků : 6
Dátum registrace : 05.01.2017
clasicc- Správce Akademie CS 1.6
- Počet příspěvků : 10
Dátum registrace : 31.12.2016
Similar topics
» [Přijat ! ] CS:GO Přihláška do akademie
» [Přijat] Akademie furien
» Vzor pro příhlášku do Akademie
» [Přijat] Akademie/Furien
» [Přijat !] Furien/Akademie/FADED;x
» [Přijat] Akademie furien
» Vzor pro příhlášku do Akademie
» [Přijat] Akademie/Furien
» [Přijat !] Furien/Akademie/FADED;x
Všetko sem - cportals.freeforums.org !!!! :: CPortalS.cz :: Akademie :: Counter-Strike 1.6 :: Přihlášky
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: